Jysk VVS Blik og solvarmeMenu

Jysk Blik VVS og Solvarme


Jysk Blik VVS og Solvarme (JBVS) er et enkeltmandsfirma, startet tilbage i 1999 af Mikkel Fjord Thomsen, der er uddannet Boliginstallatør. Jeg løser opgaver for private kunder primært i Skanderborg og Ry, hvor jeg også bor sammen med min kone og 3 børn. Jeg sætter altid en stor ære i at løse mine kunders problemer bedst muligt, og prioriterer at lytte og spørge ind til de enkelte problemstillinger. Jeg tror på at god kommunikation er vejen frem til det bedste resultat, og oplever ofte at vi på denne måde sammen finder de bedste løsninger.

Min primære kundegruppe er parcelhusejere, med større eller mindre boligprojekter, der kræver professionel hjælp fra en Boliginstallatør. Det kan være ved en renovering, ombygning eller tilbygning.
Jeg springer også til når der er brug for hjælp ved et akut opstået problem, som fx et utæt vandrør eller radiator der går i stykker. Jeg sørger altid for at løse problemet hurtigst muligt, og på den bedste måde for dig som kunde hos JBVS.

Her på siden fortæller jeg lidt mere om mine tre speciale områder: VVS, Blik og Solvarme.

Hvis du har spørgsmål eller vil gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 20 42 95 65 eller udfyld blot kontaktformularen her på siden. Så vender jeg hurtigt tilbage med svar. Jeg ved hvor vigtigt det er, at du kan regne med vores aftale, og jeg sørger altid for at møde op til aftalt tid. Hvis uheldet er ude giver jeg besked og sender afbud i god tid, så du undgår at vente forgæves. Jeg tilbyder gerne at komme forbi og se på din opgave inden afgivelse af tilbud.


På min Facebook side er du meget velkommen til at følge mit arbejde, da jeg løbende ligger nye billeder op på siden til inspiration for mine kunder.